ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ

 

Η Ζάκυνθος είναι ένα νησί πλούσιο σε αξιοθέατα και υπάρχουν πολλά μέρη να επισκευθείτε και πολλά πράγματα να κάνετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Το πιο φημισμένο αξιοθέατο που δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψετε είναι το Ναυάγιο, μια γραφική παραλία στη βόρεια ακτή του νησιού.Κοντά στο Ναυάγιο θα βρείτε τις Γαλάζιες Σπηλιές που αποτελούν κάτι πολύ ξεχωριστό καθώς υπάρχουν μονάχα 3 σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να επισκεφτείτε το κέντρο πληροφόρησης του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου στον Γέρακα, όχι μόνο επειδή βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού αλλά και επειδή προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να μάθει περισσότερα για την υπό εξαφάνιση χελώνα Καρέτα Καρέτα την οποία μπορεί και να πετύχετε στα νερά του Ιονίου.
Η Μπόχαλη προσφέρει πανοραμική θέα της χώρας και εδώ θα βρείτε και το Ενετικό Κάστρο.
Η πόλη της Ζακύνθου (χώρα), καθώς είναι η πρωτεύουσα και το πολιτιστικό κέντρο του νησιού διαθέτει πολλά σημεία ενδιαφέροντος όπως το Βυζαντινό Μουσείο, το Μουσείο Σολωμού και Κάλβου, την Εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Με τόσα αξιόλογα και όμοφα μέρη, μια επίσκεψη στο νησί σίγουρα δεν είναι αρκετή!

 

ΛΑΓΑΝΑΣ
η περιοχή μας

Ο Λαγανάς βρίσκεται στο νότιο τμήμα της Ζακύνθου και διαθέτει τη μεγαλύτερη παραλία της Ζακύνθου, μήκους 9χλμ. Ο Λαγανάς είναι ο μεγαλύτερος προορισμός διακοπών στη Ζάκυνθο και ένα hotspot για χιλιάδες ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο. Είναι το πιο δραστήριο μέρος της Ζακύνθου για ολονύκτια clubbing, γι’αυτό και δεν συνιστάται στους επισκέπτες που αναζητούν χαλαρωτικές διακοπές. Από τα παραδοσιακά ελληνικά μπαρ μέχρι τα μεγάλα νυχτερινά κέντρα, το θέρετρο προσφέρει εκατοντάδες επιλογές για να καλύψει κάθε ανάγκη για διασκέδαση.